Video

Komunat e gastronomët kundërshtojnë masat që pritet të hyjnë në fuqi të martën

1
 

Masa të reja kundër pandemisë COVID-19 pritet të ketë në dy javët e ardhshme. Përveç mbylljes së gastronomisë, pritet edhe mbyllja e shkollave, qendrave tregtare, palestrave sportive e të tjera. Ky paralajmërim është dhënë nga Ministria e Shëndetësisë në një takim me kryetarë e përfaqësues komunash të dielën. Shumica prej tyre kanë dalë kundër një ideje të tillë, bashkë me Asociacionin e Komunave dhe Shoqatën e Gastronomeve

Nga e marta, për 2 javë pritet të ketë ashpërsim masash kundër COVID-19 në Kosovë. Pas kësaj, është paralajmëruar rivlerësim i situatës.

Kjo ka qenë tema e një takimi virtual të dielën mes Ministrisë së Pushtetit Lokal, asaj të Shëndetësisë dhe përfaqësuesve të komunave.