Video

903 pacientë të shtrirë në klinika e spitale

1
 

Afër njëmijëshit ka arritur numri i pacientëve të shtrirë nëpër klinikat dhe spitalet e vendit.

Nga 903 pacientë, 763 prej tyre janë të konfirmuar me COVID-19, kurse një pjesë tjetër është në pritje të rezultateve.