Video

22 vjet nga masakra e Lybeniqit, familjarët kërkojnë drejtësi

22 vjet nga masakra e Lybeniqit, familjarët kërkojnë drejtësi
1
 

Vetëm 8 vjeçe ishte Rinore Huskaj në ditën e parë të prillit të vitit 1999, kur paramilitarët serbë e ndanë atë dhe motrat e saj nga babai Haxhi Huskaj, 38 vjeç.

Asaj i kujtohet se si babait të saj, pak para se të vritej, me forcë iu ishte larguar motra nga krahët edhe vajza e vogël, që e mbante në krah.