Video

Lamtumira për Cimën me vlerësime për jetën dhe veprën e tij

1
 

Ibrahim Arsllëni u është bashkuar shumë qytetarëve që të shtunën nderuan jetën dhe veprën e humoristit Rasim Thaçi–Cima, i cili vdiq një ditë më parë.

Vdekjen e Cimës, 66-vjeçari e ka vlerësuar si humbje të madhe për artin dhe sportin e Kosovës.