Video

BE: Duhet vullnet politik për rritje të konkurrencës ekonomike pas pandemisë

1
 

Rritja e konkurrencës ekonomike pas pandemisë Covid-19, sipas Këshillit të Investitorëve Evropianë, do të jetë sfidë për Kosovën dhe se Qeveria e re duhet të ketë prioritet ndryshimet thelbësore ekonomike dhe sociale.

Në konferencën “Rritja e konkurrencës ekonomike të Kosovës në periudhën pas Covid-19”, zëvendësshefi i Zyrës së BE-së, Riccardo Serri, ka thënë se kriza e tanishme është e tmerrshme dhe se duhet vullnet politik për të adresuar sfidat ekonomike.