Video

Kërstiq e Shabani dënohen me mbi 21 vjet burgim për krimet e kryera në Nerodime të Ferizajt

1
 

Për krimet e kryera në Nerodime të Ferizajt gjatë 99-s, Departamenti Special i Gjykatës Themelore të Prishtinës u ka shqiptuar 21 vjet burg dy të akuzuarve, Zllatan Kërstiq dhe Destan Shabanit.

Me akuzat për krime lufte ndaj popullatës civile gjykata ka dënuar me 14 vjet e 6 muaj burgim Zllatan Kërstiqin. Ndërsa Destan Shabani është dënuar me 7 vjet burgim.