Video

Vrasja e Sebahate Sopit: Kërkohet shkarkimi i kryeprokurorit dhe prokurorit

1
 

11 ditë pasi ishte raportuar dhuna ndaj Sebahate Sopi në Prokurori, ajo ishte vrarë nga ish-bashkëshorti i saj, e cili më pas kreu vetëvrasje.

Shteti dhe Prokuroria Themelore e Prishtinës ia kishin shkelur të drejtën për jetë Sebahate Sopit, e cila u vra nga bashkëshorti i saj 3 ditë më parë.