Video

Kurtit i konfirmohen mjaftueshëm vota prej minoriteteve për votimin e qeverisë

1
 

Katër deputetë nga pakica joserbe kanë premtuar votë pro qeverisë Kurti, në konsultat që kanë pasur me pretendentin për kryeministër, Albin Kurti, dhe kandidaten për presidente, Vjosa Osmani.

Duda Balje, Bekim Arifi, Elbert Krasniqi dhe Emilja Rexhepi kanë thënë se do të votojnë pro Kurtit dhe Osmanit.