Video

Lumir Abdixhiku zgjidhet kryetar i partisë, premton ringritjen e LDK-së

1
 

Fiks një muaj pas debaklit më të madh zgjedhor të LDK-së, Lumir Abdixhiku ka marrë timonin e partisë, me premtimin se do ta unifikojë atë.

Përderisa 14 shkurti shënoi rënien e madhe, 14 marsi është parë si shpresë për ringritje.

“Rruga përpara kërkon reformë, dhe reformë do të ketë. Skeptikët do t’i bindim se LDK-ja do të mbetet edhe Lidhje, edhe Demokratike, edhe e Kosovës...”, ka thënë Abdixhiku.