Video

23-vjetori e kthen në Prekaz vëmendjen e qytetarëve dhe të institucioneve

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Gjendja jo e mirë e kullave të Jasharëve nuk i ka penguar qytetarët që të hyjnë dhe ta vizitojnë atë nga brenda.

Edhe këtë të shtunë, që nga mëngjesi, Prekazi ishte plot me vizitorë nga vende të ndryshme të Kosovës. Qytetarët, duke kujtuar familjen Jashari, thanë se institucionet duhet të kujdesen më shumë për këto kulla.