Video

4 të vdekur e 568 raste të reja me COVID-19, gastronomët kundërshtojnë masat e reja

1
 

Kosova po vazhdon të përballet edhe më tutje me shifra të larta të të infektuarve me koronavirus.

Vetëm gjatë 24 orëve të fundit, nga 2 mijë e 532 persona të testuar me metodën PCR dhe rapid, 568 persona kanë rezultuar pozitivë, e që është shifra më e lartë për vitin 2021.