Video

Dyshime për keqpëdorim me subvencione, arrestohen 12 persona, sekuestrohen 400 mijë euro

1
 

Orari i punës për zyrtarët e Agjencisë për Zhvillim të Bujqësisë mëngjesin e së mërkurës nuk ishte i zakonshëm.

Pjesëtarë të shumë të Njësisë speciale dhe krimeve ekonomike qysh në orën 8 të mëngjesit kanë bastisur zyrat e kësaj Agjencie.