Video

Rreth 27 mijë pako me fletëvotime nga diaspora në pritje të vlerësimit

1
 

Deri të hënën duhet të pritet për të parë numrin e saktë të vendvotimeve të cilat mund t’i nënshtrohen procesit të rinumërimit. Duke mos treguar se sa vendvotime janë duke u vlerësuar, zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë se pas rekomandimit të Qendrës së Numërimit të Votave, për një gjë të tillë do të vendosë KQZ-ja. Elezi më tutje ka bërë të ditur se deri më tani janë aprovuar 11 mijë e 800 zarfe me fletëvotime nga gjithsej 16 mijë e 800 të tilla të vlerësuara

Prishtinë, 20 shkurt – Edhe 26 mijë e 700 pako me fletëvotime të ardhura nga jashtë kanë mbetur të vlerësohen nga Qendra e Numërimit dhe Rezultateve. Nga 43 mijë e 500 pako të ardhura me postë, deri në shtunën janë vlerësuar 16 mijë e 800 të tilla.

Derisa vlerësimi i tyre ende është duke vazhduar, zëdhënësi i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Valmir Elezi, ka bërë të ditur se deri më tani janë aprovuar 11 mijë e 800 zarfe me fletëvotime.