Video

Pas më shumë se një dekade, LDK-ja do të ndërrojë kryetar

1
 

Pa u bërë 24 orë prej rezultateve të para të zgjedhjeve parlamentare 2021, kryetari i partisë që ka pësuar humbjen më të madhe të votave në këtë garë, ka ofruar dorëheqjen.

Isa Mustafa për rreth 11 vjet kryetar i LDK-së, ka njoftuar këshillin për dorëheqjen e tij dhe ka thënë se kuvendi i partisë do të mblidhet shumë shpejt për të zgjedhur kryetarin e ri.