Video

Anëtarët e LVV-së akuzojnë kryetaren e KQZ-së se po i dëmton qëllimshëm

1
 

Prishtinë, 6 shkurt – Mbledhja e Komisionit Qendror Zgjedhor as të shtunën nuk ka kaluar pa diskutime midis anëtarëve. Përfaqësuesit e Vetëvendosjes kanë debatuar ashpër me kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka, dhe me anëtarët e tjerë.

Duke iu referuar formularëve për rezultatet e kandidatëve, Alim Rama e Sami Kurteshi e akuzuan Dakën për veprime të qëllimshme në dëm të tyre. Rama e Kurteshi, edhe në mbledhjen e mbajtur të shtunën kanë insistuar që nëpër formularë të jetë edhe emri i kandidatit për kryeministër, Albin Kurti, përkundër moscertifikimit.