Video

Kosova ende nuk ka datë se kur pritet të fillojë vaksinimi

1
 

Kosova nuk do të mund t’i ketë në dispozicion as dozat e vaksinës anti-COVID të premtuara nga Shqipëria. Kryeministri Edi Rama, ka thënë se shkaku i kontratës me kompaninë Pfizer, ata nuk mund ta transportojnë vaksinën në një vend tjetër.

“Gjë që duhet të behet këtu në Shqipëri dhe për këtë i kam kërkuar ministrisë së shëndetësisë të komunikoj më homologun kosovar, dhe atëherë kur miqtë tanë të vendosin ne jemi të gatshëm t’i mirëpresim menjëherë si fillim 50 bluza të bardha për të dyja doza”, ka thënë Rama.