Video

Kurti e Haxhiu jashtë listës, paralajmërohet ankesë ndaj vendimit të Supremes

1
 

Gjykata Supreme ka konfirmuar se moscertifikimi i kreut të Vetëvendosjes, Albin Kurti, fillimisht nga KQZ-ja e pastaj edhe nga PZAP-ja, për zgjedhjet e 14 shkurtit, është i drejtë.

Në vendimin e publikuar pasditen e së premtes, Supremja e ka hedhur poshtë pjesërisht ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, e cila ishte ankuar ndaj vendimit të PZAP-së për largimin e Kurtit dhe katër kandidatëve të tjerë nga lista.