Video

Qindra hektarë tokë të përmbytura, Hoti paralajmëron kompensim

1
 

Qindra hektarë tokë vazhdojnë të mbesin nën ujë, pas vërshimeve të ditëve të fundit në Kosovë.

Zonat përreth dhe në Komunën e Vushtrrisë, e shumë shtëpi banimi vazhdojnë të jenë të pabanueshme pas përmbytjeve, të konsideruara si më të rëndat që nga viti 1979.