Video

Bie numri i testeve, rasteve të reja dhe i pacientëve me COVID-19 – ngelet i lartë ai i vdekjeve

1
 

Pas shumë javësh prej se klinikat e QKUK-së e spitalet rajonale kanë qenë të mbingarkuara me pacientë, ditët e fundit numri është përgjysmuar.

Sipas raportit të SHSKUK-së, këtë të premte 592 persona kanë marrë trajtim spitalor, prej të cilëve 396 tashmë të konfirmuar me COVID-19. Në fillim të muajit dhjetor mbi 1 mijë persona kanë marrë trajtim spitalor në klinika e në spitale rajonale, për çka edhe filluan problemet me oksigjen.