Video

Prania e Selmanajt nxit protestën e VV-së, pamundësohet mbajtja e seancës

1
 

Sapo në sallën e Kuvendit hyri zëvendëskryeministri Driton Selmanaj, për të cilin kishin thënë se nuk e duan në Kuvend, Lëvizja Vetëvendosje filloi protestën e vet.

Pas këtij veprimi, kryesuesja e Kuvendit, Arbërie Nagavci, kërkoi që të shkohet me një pauzë 10-minutëshe. Por, edhe pas kthimit, deputetët e Vetëvendosjes vazhduan njëjtë dhe kryesuesja e Kuvendit njoftoi se do të shkohej në një pauzë gjysmëorëshe.