Video

Banorët e Krushës kundërshtojnë vendimin e Apelit për përgjysmimin e dënimit të Tasiqit

1
 

Erza Shehu ishte vetëm 1 muaj e gjysmë kur iu vranë babai dhe 38 pjesëtarë të tjerë të familjes gjatë luftës së fundit në Kosovë.

Ani pse nuk e njohu babanë e saj, ajo ka protestuar para Gjykatës së Apelit duke kërkuar drejtësi.