Video

Qeveria thotë se e hëna do të jetë ditë pune, kundërshton Sindikata e Arsimit

1
 

Pushimi për festën e 28 nëntorit ka bërë që Sindikata e Bashkuar e Arsimit (SBASHK) të mos i bindet Qeverisë.

Të premten, kryeministri Avdullah Hoti njoftoi se të hënën do të jetë ditë e rregullt pune dhe se nuk do të ketë pushim për nder të Ditës së Flamurit.