Video

Deputetët kërkojnë ndaljen e punimeve në lagjen “Lugina e Diellit” në Zveçan

1
 

Në kohën kur punimet në ndërtimin e lagjes “Lugina e Diellit” në Zveçan janë drejt përfundimit, ku është paralajmëruar vendosja e rreth 1500 serbëve, organi më i lartë legjislativ ka kërkuar përgjegjësi dhe llogari nga ekzekutivi lidhur me ndërtimet që po ndodhin në veri të vendit dhe mosintegrimin e banorëve shqiptarë të veriut.

Për më shumë se 3 orë, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë folur dhe akuzuar njërin-tjetrin për dështimet që të rikthejnë shqiptarët në pronat e tyre në veri të vendit, raporton KOHA.