Video

Hoti e quan antikushtetuese Task-forcën Kundër Korrupsionit

1

“S’ka vendimmarrje për këtë pikë” ishte fjalia më e përdorur në dy seancat e Kuvendit të Kosovës të enjten.

Deputetët sërish nuk u unifikuan për kalimin e Projektligjit për mbrojtjen e Vlerave të Luftës së UÇK-së, projektligjin për Automjete, si dhe as për votimin e projekt-rezolutave, për të cilat ka përfunduar debati në seancat paraprake.