Video

LDK-AAK-Nisma mohojnë të kenë diskutuar për postin e presidentit në takimin e sotëm

1

Zgjedhja e presidentit është mohuar të ketë qenë temë e diskutimit në takimin e krerëve të partive në koalicionin qeverisës këtë të premte.

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, Ramush Haradinaj i AAK-së dhe Fatmir Limaj nga Nisma, për rreth një orë kanë diskutuar në ambientet e Kuvendit.