Video

LDK përplaset me ministren e MPJD-së, LVV bojkoton raportimin

1

Me përplasje e largim të deputetëve është karakterizuar raportimi i ministres së Punëve të Jashtme, Meliza Haradinaj, në Komisionin për Integrim Evropian.

Qysh në fillim të mbledhjes, deputetët e Vetëvendosjes, Arbëreshë Kryeziu dhe Gazmend Gjyshinca, bojkotuan raportimin e Haradinajt.