Video

Prokuroria po heton kontratën e Telekomit me “AdvanTech”

1

Prokuroria e Shtetit është duke hetuar kontratën me të cilën Telekomi i Kosovës ia jep 60 për qind të të hyrave kompanisë private “AdvanTech” nga Shqipëria për shërbime të internetit dhe IPTV-së.

Hetimet kanë filluar bazuar në kallëzimin penal që ka bërë menaxhmenti i kaluar i Telekomit. Ishin ngritur dyshimet për disa pika të kontratës, të cilat i ka konsideruar si të dëmshme për ndërmarrjen.