Video

Rreth 80 teste serologjike do të kryhen brenda ditës në Prizren

1

Pas Prishtinës, Komuna e Prizrenit është e para që ka filluar realizimin e testeve serologjike për COVID-19.

Sipas autoriteteve lokale, ky testim do të ketë karakter diagnostikues dhe hulumtues.