Video

RRGK-ja e PSD-ja me aksione kundër dënimeve të ulëta ndaj vrasësve të grave

1

Kryeministrit Avdullah Hoti i është ndërprerë fjala kur po fliste në një diskutim në lidhje me dialogun të organizuar nga shoqëria civile.

Me fishkëllima, aktivistet e Partisë Socialdemokrate të Kosovës, i kanë thënë se paraqitja e tyre aty është për heshtjen e tij karshi dënimit të ulët të Pjetër Ndrecajt, i dënuar për vrasjen e vajzës dhe gruas së tij.