Video

U mbyll përgjithmonë teatri i Adem Mikullovcit

1
 

Mëngjesin e së martës teatri i Adem Mikullovcit u mbyll përgjithmonë, kur vendi u zgjua me lajmin për vdekjen e tij. Por krijimtaria e tij artistike mbetet testament për brezat e rinj dhe adresë e përhershme për komunitetin artistik.

I lindur në vitin 1937, në Vushtrri, ai interpretoi rreth 45 role kryesore dhe rreth 70 role dytësore në skenën e teatrit.