Video

Reagime të shumta për marrëveshjen Kosovë – Serbi

1

16 pikat e marrëveshjes ekonomike të Washingtonit ndërmjet Kosovës dhe Serbisë vazhdojnë të sjellin reagime një ditë pas nënshkrimit të saj.

Është kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ajo e cila ka kritikuar delegacionin kosovar, duke thënë se qytetarëve nuk u sollën ato që u premtuan, raporton KOHA.