Video

Më 2 shtator vazhdon dialogu Kosovë-Serbi, nuk ftohet Thaçi

1

Shtëpia e Bardhë në Amerikë do të jetë lokacioni i radhës pas Brukselit, ku Kosova dhe Serbia do të vazhdojnë dialogun.

Takimi i shtyrë i 27 korrikut në Uashington, është caktuar për 2 shtator.