Video

Protestë e kundër-protestë në kryeqytet për xhaminë

1
 

Një numër i vogël i qytetarëve ka mbajtur protestë kundër ndërtimit të xhamisë së madhe në Lagjen “Dardania” në Prishtinë.

Në anën tjetër të rrugës është zhvilluar një protestë që përkrahnin ndërtimin e xhamisë dhe kundër protestës.