Video

ARKEP-i ende nuk ka informatë zyrtare mbi shitblerjen e mundshme të IPKO-s

1
 

Bordi i Autoritetit Rregullator të Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP) ende nuk ka informatë zyrtare mbi shitblerjen e mundshme të kompanisë IPKO nga Telekomi i Serbisë.

Të martën u.d. i kryeshef ekzekutiv, Shqipërim Pula, gjatë raportimit të tij para Komisionit për Ekonomi, Punësim, Tregti, Industri, Ndërmarrësi dhe Investime Strategjike ka thënë se Telekomi Slloven që nga korriku i vitit të shkuar ka nisur procesin e shitjes, raporton KOHA.