Video

Vdekja e 5 pacientëve të infektuar me COVID-19 çon Prokurorinë në Klinikën Infektive

1
 

Orët e para të së dielës kanë qenë të rënda për pacientë të shtrirë në Klinikën Infektive dhe familjarë të tyre.

Mëngjesin e kësaj dite, hapësirat e Klinikës madje u rrethuan me shirit nga Policia, shkaku i 5 rasteve të vdekjeve, me pak kohë dallim ndërmjet, çka edhe gjalli dyshime.