Video

Hoti u bën thirrje deputetëve që sa më shpejt të votojnë për rishikimin e buxhetit

1

Kryeministri Avdullah Hoti u ka bërë thirrje të gjitha grupeve parlamentare dhe deputetëve të Kosovës që sa më parë të caktohet seanca për rishikimin e buxhetit.

Hoti ka thënë se është e një nevoje urgjente mbajtja e seancës për këtë çështje, që të zbatohet sa më shpejt pakoja e rimëkëmbjes ekonomike.