Video

Grenell: Në Washington nuk do të diskutohet për shkëmbim të territoreve

Më pak se një javë para se Kosova dhe Serbia të ulen në tavolinën e bisedimeve në Shtëpinë e Bardhë, i dërguari i posaçëm amerikan për dialogun, Richard Grenell, ka thënë se ideja e shkëmbimit të territoreve nuk do të jetë temë diskutimi.

Në intervistën dhënë televizionit “Fox News”, ndërmjetësuesi amerikan ka theksuar kjo ishte ide e ish-këshilltarit për siguri kombëtare, John Bolton.