Video

Opozita e kritikon rritjen e numrit të ministrave e këshilltarëve

Pa mbështetje të Komisionit për Buxhet dhe Transfere është proceduar për në seancë parlamentare kërkesa e Qeverisë për tejkalimin e përkohshëm të rregullave fiskale të deficitit nga 2 për qind në 6.5 për qind dhe uljen e bilancit bankar në 3.3 për qind.

Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, ka thënë se është e domosdoshme aprovimi i kësaj kërkese pasi, në të kundërtën, nuk do të mund të zbatohen të dyja pakot, ajo emergjente, si dhe pakoja e rimëkëmbjes, raporton KOHA.