Video

MSH-ja paralajmëron kthim të masave nëse vazhdon rritja e numrit të infektimeve me COVID-19

Lehtësimi i masave kundër koronavirusit ka mbushur rrugët e qyteteve, sheshet e kafenetë. Megjithatë, qytetarët nuk janë duke i respektuar masat për t’u mbrojtur nga Covid-19.

Thonë se askush nuk po i bart maskat dhe dorëzat sepse, sipas tyre, rreziku ndaj përhapjes së virusit ka kaluar. Por, infektologët tregojnë se rreziku ende nuk ka kaluar.