Video

Vetëvendosje “përgatitet” për protesta

Një aktivitet si i para dy javësh, do të mbahet me më shumë persona këtë të enjte. Por për dallim nga hera e parë, tani Lëvizja Vetëvendosje ka pranuar se qëndron prapa organizimit të, siç e quajnë ata, performancës.

Në një përgjigje me shkrim nga kjo parti thonë se organizimi i “provës së dytë” për protestë do të mbahet pas kërkesës së qytetarëve lidhur me zhvillimet në vend dhe pritet të marrin pjesë deri në 5 mijë persona, raporton KOHA.