Video

S’ka ndryshim masash gjatë festës së Bajramit, BIK-u bën thirrje për shmangie të vizitave

1
 

Edhe përkundër pohimeve të ditëve të fundit se gjatë festës së Bajramit do të ketë orë policore, një gjë e tillë nuk do të ndodhë.

Këtë e ka konfirmuar për KOHËN Ministria e Shëndetësisë, që ka thënë se thirrja në masa të tjera përveç atyre që janë në fuqi dhe që vlejnë për të gjithë nuk është e drejtë.