Video

Komunat e Kosovës pajtohen me Ahmetin që të nisë hapja e vendit

1
 

Ka qenë një nga komunat e para dhe institucionet publike që ka vendosur masa restriktive për parandalimin e përhapjes së koronavirusit, por tani sipas zyrtarëve të Komunës së Prishtinës, masat restriktive duhet të rishikohen.

Kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, në faqen e tij në Facebook i ka kërkuar Ministrisë së Shëndetësisë që të rishqyrtojë disa prej masave të vendosura, për shkak se ato mund të sjellin pasoja të mëdha në ekonomi.