Video

Pamje të aksionit policor, kontrollohen 22 qendra masazhi e mbyllen disa prej tyre

1
 

Dhjetëra njësi të Policisë së Kosovës dhe inspektorë të tregut po bëhen gati për një aksion të përbashkët të koduar “Kontrolli”.

Të ndarë në 10 njësi, pjesë e së cilave ishin departamenti i migracionit, ai i trafikimit me qenie njerëzore, inspektorë të Komunës, dhe ata të punës e të tregtisë, aksioni nisi në kryeqytet.