Video

UP-ja ka zhvendosur afatin e prillit, studentët kërkojnë provime online

1

Menaxhmenti i Universitetit të Prishtinës ka vendosur që afati i muajit prill për provime të zhvendoset në një periudhë tjetër deri në tejkalimin e pandemisë së koronavirusit.

Në një përgjigje me shkrim për KOHËN, Rektorati ka bërë të ditur se për vendimin zyrtar për këtë çështje studentët dhe stafi do të informohen me kohë.