Video

Sot, vetëm një kamion me lëndë të parë nga Serbia hyri në Kosovë

1

Në orët e hershme të së shtunës, ka hyrë në fuqi vendimi i Qeverisë për heqjen e taksës për lëndën e parë të mallrave që vijnë nga Serbia dhe Bosnja e Hercegovina.

Kamioni i parë që ka hyrë në Kosovë pas këtij vendimi, ka qenë nga Maqedonia.