Video

MPJ-ja e Presidenca me mospajtime për çështjen e tërheqjes së ambasadorëve

1
 

Fshesa e Glauk Konjufcës, pas konsujve, ka prekur në nivel ambasadorësh.

Ministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës gjatë ditës paralajmëroi largime të tjera nga misionet diplomatike, derisa ishte në një tryezë të Institutit të Prishtinës për Studime Politike.