Video

Qeveria Kurti kritikohet për mostransparencë

Mostransparente është duke u konsideruar Qeveria e udhëhequr nga Albin Kurti, në javët e parë të qeverisjes.

Mungesa e përgjigjeve nga Zyra e kryeministrit këto katër javë, mosemërimi i zëdhënësit për media, si dhe mungesa e konferencave të kryeministrit pas mbledhjeve të kabinetit, është duke u konsideruar qasje jo e mirë e Kurtit, raporton KTV-ja.