Video

Kinë, bie numri i të prekurve me koronavirus

1
 

Kina ka njoftuar se për ditën e tretë me radhë, ka pasur rënie të numrit të rasteve të reja të koronavirusit.

Të dielën, autoritetet kineze kanë raportuar 2 mijë raste të reja dhe 142 të vdekur.