Video

Gjykimi i “Veteranëve”, refuzohet kërkesa për ta thirrur dëshmitar Thaçin

1
Pëlqeje KTV Video për të parë video të përzgjedhura nga KOHA
 

Presidenti Hashim Thaçi, ish-kryeministri Ramush Haradinaj dhe kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, janë refuzuar si dëshmitarë në rastin e “Veteranëve”.

Kryetarja e trupit gjykues, Nushe Kuka-Mekaj, ka dhënë arsyetim të çuditshëm këtë të enjte, kur kumtoi njoftimin e refuzimit të kërkesës së mbrojtjes të të akuzuarit Fadil Shurdhaj, transmeton KTV.