Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik thotë se askush s`po bën asgjë kundër ndotjes alarmante

18 January 2020 08:28

Në shumicën e ditëve të dy muajve të fundit, ajri në Kosovë ishte dhe po vazhdon të jetë jo i shëndetshëm.

E për ndotjen e ajrit në vazhdimësi mjekët dhe Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik

kanë alarmuar se kjo po kërcënon shëndetin e popullatës.

Madje, rekomandime të shumta janë dhënë nga ta për masat urgjente që duhet të ndërmerren nga institucionet përgjegjëse në mënyrë që të përmirësohet gjendja.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme